amsterdam woonboten te huur House-Boat Hotel Amsterdam

House-Boat B038 ***

Dit historische 'laad' zeilschip werd in de 19de eeuw en deels in de 20ste eeuw gebruikt voor transport. Zij is nog steeds in de authentiek staat waardoor de zeilen niet zo hoog zijn (1.90 m). Dit zeilschip is in 1988 gebouwd als een Haagsche Aak en is één van de oudste van Amsterdam. Deze boot (De Adriana) ligt  middenin de Jordaan en dichtbij het Anne Frank huis en het Centraal Station. De woonboot B066 ligt ernaast.
 
Door middel van een stevig bruggetje (met leuningen) komt u aan bij een luik-achtige entree (met een steile trap!) Deze accommodatie is gezellig en traditioneel ingericht. Zo is de oude kapiteinskamer met een tweepersoonsbed nog geheel in tact. Hiernaast is de badkamer met een toilet en een douche. In de woonkamer is er een slaapbank en een kitchenette en door de vele patrijspoorten en ramen in het dak is het binnen heel licht. Aan de voorkant van de boot staat er een tweepersoonsbed. Ook is er een televisie, een radio, een cd-speler en snel draadloos internet.
 
Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de gracht en op de typische Amsterdamse grachtenhuizen en in deze buurt vindt u vele verschillende cafés, winkels, restaurantjes en de zaterdagmarkt. Op verzoek serveert uw host u een ontbijtje.
 
 
 

Read more

Gastenboek:

26 januari 2017
Terrific time!
by Paul Crowcroft

My wife and I had not been back to Amsterdam in three years. And this houseboat made our visit magical and wonderful. Jeroen made us feel right at home and that it was truly our ship for the week. The barge herself is beautiful inside and in the perfect location for sightseeing - 15 mins walk from everything we wanted to do.
And being there for New Years is something we'll never forget!

11 januari 2017
cozy & comfy
by Pia & Micha

We stayed 3 nights (January) and really enjoyed our stay.
The owner Jeroen is very friendly and speaks English and German. He explained everything to us and even gave recommendations for our visit in Amsterdam.
The boat is very central, yet in a calm area, but with several cafés next to it, where you can have breakfast.
We did not miss anything in our houseboat and it was very cozy and comforatable.
We would definitely stay there again.

29 november 2016
tres satisfaits
by olivier serra

Nous avons passe un weekend de rêve dans ce bateau plein de charme,romantique a souhait...
Accueil très sympathique du "capitaine " qui a restauré ce bateau avec gout . Séjour très confortable ....
NOUS REVIENDRONS....

Alle commentaren »
Reserveren

Alle accommodaties: