Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

BOOT BK09, logies **

De creatieve eigenaar heeft in de romantische slaapkamer een wastafel gemaakt van een koperen ketel. Ook is er een toilet en een douche in deze kamer. U heeft de cabine van de boot helemaal voor u zelf en er is een leuk terras aanwezig. De slaapkamer en de cabine zijn gescheiden van de rest van de boot waardoor u hier zeker privacy heeft en u heeft een eigen entree.

Vanaf de boot heeft u een spectaculair uitzicht over de Amstel. De boot heeft een prettige en luxueuze uitstraling en er is bij het ontwerp gebruik gemaakt van mooie materialen zoals glanzend hout, marmer en koper. Op de boot kunt u koffie en thee zetten en tegenover de boot is de IJsbreker (een populair café, restaurant en theater). Vanaf 9 uur in de ochtend serveren zij ontbijt. U kunt gratis gebruik maken van het draadloze internet.

Read more

Gastenboek:

Verlängertes Wochenende in Amsterdam
by Uwe Klemm

Super Quartier, klein und urgemütlich. Der Vermieter ist nett, auch das Café auf der gegenüberliegenden Seite De Ysbreeker ist für das Frühstück perfekt. Wir würden gern wieder kommen.

gemütliche Ferien auf einem 90 Jahre alten Hausboot
by Uli aus Berlin

Die Unterkunft ist klein und gemütlich. Das Hausboot hat den Charme von schönem echten Holz, kleine Schiebetüren, Geschirr, Kühlschrank, etc.
Der Vermieter ist sehr freundlich, es gab Bier und Wein und Tipps. Wir würden jederzeit gern wieder hierher kommen. Das Bootsführerhaus bietet einen herrlichen 360 Grad Blick auf die Amstel und auf Amsterdamm mit kleiner Couchecke.

Locataire
by emmanuel Greban

Trés content de notre séjour.
Je conseille de visiter cette ville et de louer la cabine de cette péniche.
L’acceuil fut efficace et sympathique.

Alle commentaren »
Reserveren

Woonboot verhuur Amsterdam: