Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

WOONBOOT B054 **

Deze woonboot ligt tegenover de Hermitage op een gracht en is geschikt voor 2 - 3 personen. De eigenaar werkt voor het Rode Kruis in Afrika en dat zult u terugvinden in het interieur van de boot. Om de hoek liggen het Waterlooplein en de Stopera en in de directe omgeving vindt u vele restaurantjes en cafés. Het is een rustige en veilige omgeving maar toch bent u maar 2 blokken verwijderd van het Rembrandtplein waar u tot de vroege uurtjes kunt dansen.

Er is een woonkamer (waar een slaapbank staat), een openkeuken, een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een badkamer met een douche en een toilet. De woonkamer wordt door middel van een glazen deur gescheiden van het balkon. Vanaf het balkon kunt u de eendjes een zwanen voeren en vanaf de eettafel (die naast de openkeuken staat) heeft u een prachtig uitzicht over het water en de passerende bootjes. Ook is er een televisie, snel internet en een was-droogcombinatie aanwezig.

 


 

Read more

Gastenboek:

houseboat B054 is wonderful
by Luke Burrows

This is a wonderful property right near the "skinny bridge" that is perfect for a quiet space outside of the touristy stretches of Amsterdam. Coffee machine (w/coffee) was a nice touch for dealing with jet lag. Bed was very comfortable too. Owner/manager of boat was prompt, friendly, and helped us get settled as soon as we arrived. Would rent again!

Good and pleasant stay
by ROBERTO GUZZO

Nice, clean and cozy place.
Good size of both the bedroom and the living room. Small kichen, no microwaves.
Beautiful views from the porch of the houseboat to a not too busy canal.
In front of The Hermitage Museum, it´s close to everything...is 200 meters from Waterlooplein and a tram stop.
Nice and helpful welcome by the owner.

Amsterdam
by Michelle Guay

We thoroughly enjoyed our time on the houseboat; the houseboat was very comfortable. We enjoyed the view from the deck and all our canal 'friends' who would drop by for a visit.
Everything was close by - grocery store, restaurants, flea market.
A beautiful city to explore.
Carolien was very helpful in letting us know our surroundings.

Alle commentaren »
Reserveren

Woonboot verhuur Amsterdam: