Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

WOONBOOT B054 **

Deze woonboot ligt tegenover de Hermitage op een gracht en is geschikt voor 2 - 3 personen. De eigenaar werkt voor het Rode Kruis in Afrika en dat zult u terugvinden in het interieur van de boot. Om de hoek liggen het Waterlooplein en de Stopera en in de directe omgeving vindt u vele restaurantjes en cafés. Het is een rustige en veilige omgeving maar toch bent u maar 2 blokken verwijderd van het Rembrandtplein waar u tot de vroege uurtjes kunt dansen.

Er is een woonkamer (waar een slaapbank staat), een openkeuken, een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een badkamer met een douche en een toilet. De woonkamer wordt door middel van een glazen deur gescheiden van het balkon. Vanaf het balkon kunt u de eendjes een zwanen voeren en vanaf de eettafel (die naast de openkeuken staat) heeft u een prachtig uitzicht over het water en de passerende bootjes. Ook is er een televisie, snel internet en een was-droogcombinatie aanwezig.

 


 

Read more

Gastenboek:

Very nice House-Boat
by Marcel Bätscher

The House-Boat is very nice. We enjoyed our stay very much.
The Boat is well placed, just a few minutes walk from City Center.

great houseboat!
by Tim Pittman

we had an excellent time! the location was perfect, the outdoor area on the water is particularly nice. beds were very comfortable, the houseboat was clean and check in process was easy. highly recommend.

Location, location, location
by Phyllis Lepke

The best thing about houseboat B054 is the location, especially if you are fond of visiting museums, as we are. This lodging is right beside the Hermitage Amsterdam and within 30 to 45 minutes walking distance to Rijksmuseum, Van Gogh Museum, two modern art museums (including the one with the Banksy exhibit), and Anne Frank House Museum. Also easy to find fun restaurants, get tix for a canal cruise, rent a bike, or other adventures. Unit itself is not fancy, but functional. Grocer very near by so you don't have to eat out every day unless that's your pleasure. Carolein, the manager, is very, very helpful making all of your Amsterdam arrangements for arrival and departure. We would rent houseboat B-054 again.

Alle commentaren »
Reserveren

Woonboot verhuur Amsterdam: