Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

WOONBOOT B038 ***

Dit historische 'laad' zeilschip werd in de 19de eeuw en deels in de 20ste eeuw gebruikt voor transport. Zij is nog steeds in de authentiek staat waardoor de zeilen niet zo hoog zijn (1.90 m). Dit zeilschip is in 1988 gebouwd als een Haagsche Aak en is één van de oudste van Amsterdam. Deze boot (De Adriana) ligt  middenin de Jordaan en dichtbij het Anne Frank huis en het Centraal Station. De woonboot B066 ligt ernaast.
 
Door middel van een stevig bruggetje (met leuningen) komt u aan bij een luik-achtige entree (met een steile trap!) Deze accommodatie is gezellig en traditioneel ingericht. Zo is de oude kapiteinskamer met een tweepersoonsbed nog geheel in tact. Hiernaast is de badkamer met een toilet en een douche. In de woonkamer is er een slaapbank en een kitchenette en door de vele patrijspoorten en ramen in het dak is het binnen heel licht. Aan de voorkant van de boot staat er een tweepersoonsbed. Ook is er een televisie, een radio, een cd-speler en snel draadloos internet.
 
Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de gracht en op de typische Amsterdamse grachtenhuizen en in deze buurt vindt u vele verschillende cafés, winkels, restaurantjes en de zaterdagmarkt. Op verzoek serveert uw host u een ontbijtje.
 
 
 

Read more

Gastenboek:

Houseboat stay
by Kathleen Semansky

We LOVED the houseboat. It was unique, charming, and a real feel of Amsterdam. Would suggest to anybody!

The best houseboat in Amsterdam!
by Jayné Cahill

We had an absolutely fantastic time on this wonderful houseboat! The owner, Jeroen, was brilliant. He welcomed us and showed us around the boat and gave us some fantastic hints of where to go, and what to see. The houseboat is so comfortable, spotlessly clean, and full of character. It was quite cold when we were there but the heating kept us cosy and we could control it to what we wanted. Everything we needed was supplied and the welcome beer very nice! The location couldn't be better - right in the centre, but very quiet at night, so no problem sleeping. Next time we're back we definitely won't be going anywhere else! Thank you for the most wonderful memories!

notre séjour
by Alain

Nous avons passé 4 nuits sur cette péniche et nous sommes très content de l'accueil fait par le propriétaire, de la péniche et de notre séjour.

Alle commentaren »
Reserveren

Woonboot verhuur Amsterdam: