Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

WOONBOOT B038 ***

Dit historische 'laad' zeilschip werd in de 19de eeuw en deels in de 20ste eeuw gebruikt voor transport. Zij is nog steeds in de authentiek staat waardoor de zeilen niet zo hoog zijn (1.90 m). Dit zeilschip is in 1988 gebouwd als een Haagsche Aak en is één van de oudste van Amsterdam. Deze boot (De Adriana) ligt  middenin de Jordaan en dichtbij het Anne Frank huis en het Centraal Station. De woonboot B066 ligt ernaast.
 
Door middel van een stevig bruggetje (met leuningen) komt u aan bij een luik-achtige entree (met een steile trap!) Deze accommodatie is gezellig en traditioneel ingericht. Zo is de oude kapiteinskamer met een tweepersoonsbed nog geheel in tact. Hiernaast is de badkamer met een toilet en een douche. In de woonkamer is er een slaapbank en een kitchenette en door de vele patrijspoorten en ramen in het dak is het binnen heel licht. Aan de voorkant van de boot staat er een tweepersoonsbed. Ook is er een televisie, een radio, een cd-speler en snel draadloos internet.
 
Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht over de gracht en op de typische Amsterdamse grachtenhuizen en in deze buurt vindt u vele verschillende cafés, winkels, restaurantjes en de zaterdagmarkt. Op verzoek serveert uw host u een ontbijtje.
 
 
 

Read more

Gastenboek:

notre séjour
by Alain

Nous avons passé 4 nuits sur cette péniche et nous sommes très content de l'accueil fait par le propriétaire, de la péniche et de notre séjour.

Our stay on board of the Adriana
by Raoul

We enjoyed a lot our stay on board of the Adriana. Very clean and relaxing place. Our host was very polite and helpful.
Although the location is close to the city centre, it does feel secluded and very secure at the same time.
It could be a bit warm inside during summer, but nothing that cannot be dealt with a fan.
All in all, we would be glad to return anytime.

Hausboot B 038
by Christine Haspel

Die Lage war perfekt, die Ausstattung des Bootes ebenso. Der Besitzer war sehr freundlich. Wir haben den Aufenthalt sehr genossen.

Alle commentaren »
Reserveren

Woonboot verhuur Amsterdam: