Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

BOOT HOTEL B022 ***

 Deze accommodatie is geschikt voor 10 - 15 personen! Deze boot kan je eigenlijk geen woonboot meer noemen. Het is een groot zeilschip die al ruim 100 jaar oud is die in 2002 gerestaureerd is. In de winter heeft zij een ligplaats op IJburg, 27 minuten met de tram of fiets vanaf het Centraal Station. Het schip heeft 7 cabines en elke cabine heeft 2 eenpersoonsbedden. Ideaal voor een grote groep! Aan boord zijn er 2 douches, 2 toiletten, een keuken, een prachtige lounge en een dek met stoelen en een bank. Na een lange wandeling in Amsterdam kunt u heerlijk genieten en samen eten in de gezellige en warme lounge. U kunt deze accommodatie vanaf 29 october.

In het zeilseizoen kunt u dit schip inclusief een kapitein huren en over het IJsselmeer zeilen. Deze boot is met 3 sterren gekwalificeerd en het is één van de snelste zeilboten van Nederland, maar natuurlijk is het ook een veilig en comfortabel schip. Als u dit schip in de zomer wilt boeken (01-05 tot 15-11) kunt u ons een mail sturen en dan informeren wij u graag over de beschikbaarheid, de mogelijkheden en de prijzen.

Read more

Gastenboek:

Un agréable week-end en famille
by Laurence Heude

Nous avons passé un excellent week-end dans ce bateau amarré dans le NDSM.
Dépaysement garanti, les enfants ont apprécié le site et les cabines.
A conseiller
Accueil impeccable et Liv toujours notre accueillant très réactif.
Laurence

Séjour
by Pascal TOQUET

Le bon plan.
C'est avec plaisir que nous avons passé plusieurs jours sur ce magnifique bateau,amarré au Nord d'Amsterdam.
Merci à Richard pour son accueil.
A bientôt.

Sehr schönes Wochenende in Amsterdam
by Günther Knöller

wir hatten das Boot Ende Oktober mit 13 Personen für 4 Tage gemietet.
Der Standort eignet sich hervoragend als Ausgangspunkt um die Stadt zu erkunden. Auch das alte Werftgelände (NDSM) bietet viel für Augen und Ohren zu entdecken.
Schön war, dass wir gemütlich mit allen Personen in dem Aufenthaltsraum sitzen konnten. Auch die Küchenausstattung ist für große Gruppen bestens geeignet.
Die Sanitäreinrichtungen sind zwar etwas eng aber von der Funktion hervorragend.
Typisch für das Schiff sind die Kabinen (2-Bett) schon etwas eng. Aber alle sagten anschließend dass die Betten bequemer sind als zuerst vermutet. Geschlafen haben wir alle hervorragend.
Die vor Ort-Betreuung war zuvorkommen und freundlich.
Trotz der Kälte war es im Boot kuschelig war und gemütlich.

Alle commentaren »
Reserveren