Woonboot verhuur Amsterdam House-Boat Hotel Amsterdam

      BOOT 10 voor geweldige (dans)feesten, tot diep in de nacht!

Boot 10 heeft 8 fantastische boten voor groepen van 20 tot 800 personen. De boten zijn te huur per uur voor alle denkbare feesten, huwelijksvoltrekking of vergadering. Sommige boten hebben hun opstapplaats in Amsterdam, andere in Rotterdam, Leiden en Utrecht. 

De boten hebben 1 ding gemeen: ze hebben allemaal een enorm dek waarop gedanst kan worden op muziek tot diep in de nacht, zonder anderen tot overlast te zijn of te maken hebben met geluidsnormen.

De schepen hebben een Al-You-Can-Drink concept, dwz., voor 6 euro per uur kunt u net zoveel drinken wat u wilt (bier, wijn, cola of jus). Voor 1 euro meer ook Prosecco. De prijs voor sterke drank is in overleg.

BOOT 10 werkt samen met cateraar 'De vijf sterren'. Op de schepen kan een lopend buffet worden georganiseerd of een diner aan lange tafels. Een diner kan worden gegeven voor max. 140 personen, een lopend buffet voor 250 pers. U kunt ook uw eigen cateraar meebrengen, de keukens zijn voorzien van moderne professionele apparatuur.

BBQ's worden buiten gehouden op het dek.

Amsterdam.

Partyboot 1 is zeer geschikt voor een dance party vanwege zijn hoge plafonds en groot dek. Het schip heeft daardoor een moderne industriële uitstraling. Het beschikt over moderne licht- en geluidsapperatuur. Het schip is geschikt voor 40  - 240 personen en is hét partyschip in Amsterdam bij uitstek, tevens de opstaplocatie.

De kosten bedragen 290,- euro per uur inclusief bemanning.

Er kan een lopend buffet worden georganiseerd of een diner aan lange tafels. Een diner kan worden gegeven voor max. 140 personen, een lopend buffet voor 250 pers. U kunt ook uw eigen cateraar meebrengen, de keukens zijn voorzien van moderne professionele apparatuur.

BBQ's worden buiten gehouden op het dek.

Partyboot 2 is geschikt voor 25 - 100 personen en kost 275,- euro per uur inclusief bemanning.

Het is de gezelligste feestboot van Amsterdam: het partyschip heeft een intieme bovenzaal met moderne ‘eye catching’ bar. Beneden in het schip bevindt zich een knusse scheepslounge.Het grote open buitendek biedt plaats aan totaal 100 personen. Dus bij mooi weer kan de hele groep buiten feesten!

Partboot 5 is het kleinste partyschip, geschikt voor groepen van 25 - 75 man. De kosten bedragen 195,- euro per uur. Het schip is gelegen in hartje Amsterdam,

Het schip heeft een enorm buitenterras met loungebanken, heerlijk voor een zomerse barbeque. Maar ook binnen is het goed vertoeven, waar een gezellige bar is ingericht. Een geweldig idee om je verjaardag uitgebreid te vieren!
 

Woonboot verhuur Amsterdam: